Danmarks smukkeste fjord II - Henrik Bugge Mortensen

Danmarks smukkeste fjord II - Henrik Bugge Mortensen
Varenr.: be
Tilgængelighed: På lager
Pris: 50,00DKK
Antal:  
   - eller -   

Udgivet i 2000  Indbundet med smudsomslag   180 sider.    Forlaget skriver:  Mariager Fjord er en perle blandt Danmarks fjorde, ganske vist noget af en påstand, men har man besøgt egnen, kan de fleste skrive under på, at den er noget særligt, intet mindre end ”Danmarks smukkeste fjord”.


Her er det hele; storslået og varieret natur, spændende personligheder, dramatiske hændelser, finurlige originaler, koldblodige mordere, gamle købstæder og meget, meget mere. Det hele er samlet i ”Danmarks smukkeste fjord 2”, der som bind 1 indeholder historier fra hele fjordlandet, fra Øster Hurup og Als på nordsiden, ind omkring Hobro i bunden af fjorden og helt ud til herregården Overgaard mod syd.

I luftlinie er Mariager Fjord 36 kilometer lang, hvilket umiddelbart ikke lyder af meget, men med den mangfoldighed af seværdigheder, historiske hændelser og eventyrlige indtryk, som fjordlandet byder på, er det som at støde på en uudtømmelig kilde.

”Danmarks smukkeste fjord 2” er opdelt i tre kapitler, der dækker henholdsvis fjordens nord- og sydside samt købstaden Hobro og nærmeste omegn. En rejse i ord og billeder, men forhåbentlig også en inspirationskilde til selv nærmere at undersøge denne herlige plet på Danmarkskortet. Rigtig god fornøjelse på turen rundt om ”Danmarks smukkeste fjord”.   

Skriv en anmeldelse

Dit navn:


Din anmeldelse: Bemærk: HTML er ikke oversat!

Vurdering: Dårlig           God

Skriv nedenstående kode i boksen:Tags:
Powered By SJUUP.